3 december 2021

Welke automerken zijn van Duitse fabrikanten?

2 min read

Wanneer je dicht bij de Duitse grens woont of af en toe naar Duitsland gaat zal je snel opmerken dat er veel bekende en dure merk auto’s rondrijden. Je zal je zelf bijna gaan afvragen of iedereen een mooie auto gratis bij een pakje boter heeft gekregen. Dit is natuurlijk niet het geval. Het is wel een feit dat auto’s in Duitsland goedkoper zijn dan in Nederland. Ook dit is natuurlijk niet voor niets. Zo zijn er veel merken van Duitse afkomst en worden ze ook nog eens gemaakt in Duitsland. Hierdoor is het mogelijk om ze voor goedkoper te verkopen. Het is hierdoor dan ook niet zo raar dat een Duitse auto importeren een van de meest normale zaken is geworden. 

Volkswagen

Misschien wel een van de meest bekende automerken, de volkswagen. Dit merk komt uit Wolfsburg en bestaat al sinds 1939. Volkswagen heeft wagens voor iedereen. Of je nu opzoek bent naar een familieauto, werkauto of stadsauto, ze hebben het allemaal. Velen willen dus graag deze Duitse auto importeren. Klik hier om te kijken of jouw droom Volkswagen ook geïmporteerd kan worden vanuit Duitsland. In Nederland kan je een volkswagen namelijk vanaf ongeveer 25000 euro aanschaffen terwijl dit in Duitsland al vanaf 17000 euro kan. 

Opel

Ook de Opel mag niet ontbreken in dit lijstje. Opel bestaat al sinds 1862 en heeft hun eerste auto in 1899 gepresenteerd. Sindsdien maken ze ongeveer zo 1 miljoen auto’s per jaar wat in veel verschillende landen verkocht wordt. Ook de Opel maakt veel verschillende modellen per jaar en is in Nederland vanaf 17000 euro te verkrijgen. In Duitsland kan dit al vanaf 10000 euro. Klik hier om te kijken hoe dit kan. 

BMW

Een dure Duitse auto importeren kan zeer voordelig uitkomen. Wie wilt er nou geen BMW? Dit merk bestaat al sinds 1916 en staat bekend om zijn luxe, snelle auto’s. Vooral onder jongere is dit een geliefd merk maar dus wel wat aan de dure kant. In Nederland kan je een BMW vanaf 30000 euro kopen. In Duitsland kan dit vanaf 20000 euro. Klik hier om te kijken hoe je een auto kan importen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *