20 januari 2022

Testgewichten

2 min read

Voor veel zware machines zijn testgewichten nodig. Om te kunnen bepalen of een machine klaar is voor gebruik moet deze eerst grondig worden getest. Met testgewichten kun je deze tests doen.  Voor de veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van dingen als hijskranen.

Verhuur testgewichten

Voor de verhuur van testgewichten ben je bij Gebr. Vermeer Transport aan het juiste adres. Wij leveren gewichten van 10 tot 2000 kilo. Onze gewichten hebben een ISO 17025 certificatie binnen de klasse M1. Alle gewichten van 200 kilogram of meer zijn stapelbaar, deze gewichten zijn ook voorzien van hijsogen zodat ze makkelijk te plaatsen zijn. Onze gewichten zijn snel leverbaar voor een goede prijs en met de beste service. De gewichten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn uiterst betrouwbaar.

Transport

Naast de verhuur van testgewichten kunnen wij ook het transport van het materiaal verzorgen. Om die te kunnen realiseren beschikken wij over een ruim wagenpark, variërend van kleine bestelbussen of combo’s tot trekkers met opleggers en bakwagens. Ook op locatie kunnen wij voorzien in de handeling van gewichten. Deze worden met op locatie met onder andere ruwterrein heftrucks en autolaadkranen verplaatst. Daarnaast hebben we ook nog elektrische pompwagens en reguliere heftrucks die gebruikt kunnen worden bij de plaatsing van de gewichten. Tevens kunnen we hoogwerkers beschikbaar stellen voor toepassing bij het werk aan kraanbanen. Al onze chauffeurs hebben de benodigde certificaten (VCA-, heftruck-, hoogwerker- en bovenloopkraancertificaat). De chauffeurs kunnen de zorg voor de testgewichten volledig uit handen nemen zodat jij je kan focussen op datgene waar jij mee bezig bent. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *