20 januari 2022

Je auto snel verkopen

2 min read
Renault forum

Stel je wilt je auto verkopen. Hoe kun je dit nu snel, makkelijk, én voor de beste prijs doen?  Deze vraag is niet moeilijk te beantwoorden, via Bynco natuurlijk. Auto verkopen particulier wordt een stuk makkelijker gemaakt door Bynco. In tegenstelling tot andere websites, waar je zelf foto`s moet maken, een advertentie moet opstellen, enz. enz, doet Bynco al het werk voor jou. Dit werkt als volgt.

Waardebepaling van je auto

Op de website van Bynco kun je de gegevens van je auto invullen. Aan de hand van het kenteken en de kilometerstand wordt globaal een richtprijs van je auto bepaald. Wanneer deze prijs u aanstaat, zal Bynco verder gaan. Een onafhankelijke expert komt je auto inspecteren. Hij zal ook meteen foto`s maken voor in de advertentie. Hierna zal Bynco aan de hand van het inspectierapport, de huidige status van uw auto en de ervaring in de automarkt, u adviseren over de verkoopprijs. Auto verkopen particulier gaat nu beginnen.

De werkzaamheden van Bynco

Met behulp van de foto`s die de expert gemaakt heeft, gaan zij een professionele advertentie voor je opstellen. Hier hoef je zelf niets voor te doen. De auto wordt belicht vanuit de beste hoeken, en alleen de mooiste foto`s worden gebruikt. Alle highlights van je auto worden uitgelicht in de advertentie, om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Maar dat is niet alles, In de advertentie komt niet jouw telefoonnummer te staan, maar het nummer van een van de medewerkers van Bynco. Zij zullen alle vragen van potentiële kopers gaan beantwoorden. 

Definitieve verkoop

Zodra Bynco een geschikte koper heeft gevonden, die de vraagprijs wil betalen, brengen zij je in contact met de koper. Je maakt een afspraak met de koper, en handelt de overschrijving en betaling geheel zelf af. Auto verkopen particulier was nog nooit zo makkelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *