20 januari 2022

Echt genieten tijdens het rijden

1 min read

Tegenwoordig is het niet echt genieten meer in het verkeer, al die uitlaatgassen waar je last van hebt wanneer je in de stad vaststaat. Gelukkig is er in dit geval de Super Wheelz, een elektrische chopper waar je zonder helm op lekker naar je bestemming kunt rijden. Geruisloos en zonder zorgen rijd je veilig door het verkeer, met in de houder op je stuur je smartphone om naar een leuk muziekje te luisteren. En om de e-chopper prijs hoef je het niet te laten, want deze is zeer aantrekkelijk.

Twee uitvoeringen

De e-chopper prijs kent geen vaste prijs, je kunt namelijk kiezen uit twee modellen. Het standaard model de Regular Edition is de voordeligste, de Black Edition is de luxe en duurdere uitvoering van de Spyder Wheelz. Beide modellen hebben wel met elkaar gemeen dat de features gelijk zijn, het verschil zit in het zwarte frame en meer onderdelen in kleur bij de Black Edition. De duurdere uitvoering is 500 euro duurder dan de standaard Regular Edition.

Wil je een proefrit inplannen?

Vind je het moeilijk om zomaar een elektrische chopper te bestellen, en wil je liever een proefrit maken om te kijken hoe geweldig de Spyder Wheelz rijdt? Je kunt op de website spyderwheelz.store je proefrit inplannen, dit kun je doen in de regio waar je wenst. Natuurlijk kun je dan direct de verschillen tussen de twee modellen met eigen ogen zien, voel hoe comfortabel je op de chopper kunt rijden zonder het milieu te belasten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *