4 december 2021

De mooiste caferacer

2 min read

Hoe bouw je de mooiste caferacer? Dat is iets wat niet te definiëren is. Dat verschilt per persoon. Iedereen heeft zijn eigen beeld of visie bij wat hij, of zij natuurlijk, de mooiste cafe racer vind. De een vind dit mooi, de ander juist weer niet. Less is more geldt vaak bij cafe racers. Bij de beste caferacer webshop vind je alle onderdelen om jouw caferacer de mooiste van allemaal te maken. Van de kleinste onderdelen tot kuipen, en van mechanische onderdelen tot elektronica. 

Veel voorkomende modellen

Er zijn verschillende modellen waar een mooie cafe racer van te maken is. Gebruik bij voorkeur geen zeldzame modellen, want hierbij kun je moeilijk aan onderdelen komen. Een van motoren die je vaak tegenkomt is de bmw k100 cafe racer. Voor deze motor zijn allerlei onderdelen te koop. Denk hierbij aan zadels, cafe racer kits, uitlaten, noem maar op. Doordat er veel van deze motoren geproduceerd zijn, zijn er ook veel aftermarket onderdelen te koop. Een ander model wat zeer geliefd is, en daarom ook veel gebruikt wordt, is de BMW r100. Bij de beste caferacer webshop kun je ook bmw r100 onderdelen van een cafe racer kopen. Ook voor dit model geldt dat er zeer veel aftermarket onderdelen beschikbaar zijn. Maar ook subframes, tanks en luchtfilters zijn hier te koop.

Personaliseren

Een cafe racer kun je geheel naar eigen wens personaliseren. Maak je eigen design, in de mooiste kleuren. Maar ook de verlichting kun je maken zoals je dat zelf mooi vind. Er zijn zeer veel mooie led koplampen te koop, zelfs met ingebouwde led knipperlichten. Met led knipperlichten motor heb je verschillende mogelijkheden om je knipperlichten weg te werken. Denk aan knipperlichten in je spiegel, of knipperlichten in het stuur, de bar end knipperlichten. Hiermee blijft je ontwerp strak, zonder lelijke uitsteeksels.

Action cam

productvideo laten maken

Compacte werkruimte creëren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *