3 december 2021

De hand aan de ploeg slaan

2 min read

Als agrariër moet je hard werken en maak je lange dagen. Als je bedrijf succesvol moet blijven is het nodig goede apparatuur tot je beschikking te hebben. Natuurlijk gaat er wel eens wat kapot aan je tractor. Maar geen zorgen! bij de tractor shop vind je alle onderdelen en apparatuur  die je nodig hebt voor je tractor en andere agrarische toepassingen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een topstang voor tractoren of hydraulische cilinders. In het ruime assortiment is zeker dat er de juiste tractor onderdelen aanwezig zijn. 

Een aftakas is onmisbaar voor je tractor

Een standaard onder van een trekker of tractor is een aftakas en een onmisbaar onderdeel van een trekker. Veel werkzaamheden zijn op het land bijna niet uit te voeren zonder een aftakas. Het is belangrijk om de juiste aftak te gebruiken om je werktuigen veilig te koppelen aan je tractor. Een aftakas koppeling kopen doe je eenvoudig bij Mister agri. Zij bieden verschillende aftakassen en onderdelen aan. Voor enkele tientallen euro’s koop je al agrarische onderdelen. Maar ook in de hogere prijsklasse bieden zijn assen aan. 

Niet alleen thuis comfortabel zitten

Wanneer je de hele dag op de tractor met zitten wil je comfortabel kunnen zitten. Vooral als je over ruw terrein rijd kan je last hebben van trillingen en schokken. Voor je lichaam is dit niet prettig en vooral niet als je lange dagen maakt. Bestel bij mister agri tractorstoelen die prettig en comfortabel zitten. Dit kan de klachten doen verminderen. Je kan er voor kiezen om een stoel te bestellen met of zonder armsteunen, of een mechanisch geveerde stoel. Zit je per dag lang op de tractor dan is een luchtgeveerde stoel erg prettig. Dit zorgt voor een ultiem zitcomfort. Je nieuwe stoel kun je ook beschermen met een stoelhoes. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *